Login
Not registered? Sign up now
Willebroek

Last Mile & Service Delivery Director- Ecommerce logistics

Function

De “Service Delivery & Last Mile Director” is de persoon die verantwoordelijk is voor het uitbouwen, optimaliseren en correct managen van de beste “last mile” oplossingen bij de onderaannemers. Je leidt hierbij intern team van 10-tal mensen (transportplanners enz).

Deze rol , waarbij je rechtstreeks rapporteert aan de (Inter)nationale Directeur Operaties en de rechterhand bent van de CEO België , is een rol van strategisch belang binnen dit groeibedrijf en tevens een functie met significante doorgroeimogelijkheden!

Je zal hierbij ook een team van 10 mensen leiden.

Profile

Vereiste competenties voor deze rol zijn:

  • Hands-on persoonlijkheid die wil en kan werken in een entrepreneurial en resultaatgerichte omgeving (geen death-by-meeting omgeving)
  • Sterke analytische en strategische capaciteiten voor het optimaliseren van het netwerk, het implementeren van nieuwe levermethoden, het invoeren van verbeteringsprojecten, het invoeren en werken met systemen en processen enz…
  • Schriftelijke en mondelinge beheersing van Frans, Nederlands en Engels.
  • Ervaring met continue verbetering, prioriteiten stellen en people management.
  • Mobiliteit naar Willebroek
  • Interesse in de reële groei-opportuniteiten van deze snel groeiende scale-up gesteund door de sterke financiële middelen van een topspeler.

Company

Onze klant is gespecialiseerd in “third party logistics voor ecommerce activiteiten” en is de nummer 2 in haar sector in Frankrijk. Wegens enorme groei hebben ze nu een nieuwe HUB (3-PL warehouse) geopend in Willebroek sinds april 2021, zijn ze bezig om massaal aan te werven en hebben ze al zeer concrete uitbreidingsplannen in België en Nederland.

Onze client is voor deze strategische rol (met veel doorgroeimogelijkheden) op zoek naar een handson “Last Mile & Service Delivery Director“ (m/v).

Offer

  • Een unieke kans om van deze nieuwe activiteit bij een Europees topbedrijf een succesverhaal te maken en strategisch mee te denken vanaf 0.
  • Zeer competitief senior salarispakket met breed pakket extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen).
  • Werken binnen zeer enthousiast team.
  • Veel leer-en groeimogelijkheden( je start als rechterhand CEO België) bij deze Europese topspeler in ecommerce logistiek.

Contact

In geval van interesse, stuur aub je feedback of cv naar : bernard@elogisticsjob.com

Location

Willebroek

Publication date

20.09.2022

Contact person

Bernard Hensmans

Deel deze vacature
Create a Job Alert
Vacancy details
Match criteria
Are you interested?
Bernard Hensmans
Cell phone: +32 478 592 107

Looking for supply chain talent for e-commerce or e-logistics?

Up for a new challenge? Questions?

Contact us

Our customers